Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureștiul are buget. Nicuşor Dan: Ne permite să continuăm câteva proiecte de infrastructură

Bucureștiul are buget. Nicuşor Dan: Ne permite să continuăm câteva proiecte de infrastructură

Bugetul Capitalei pe 2022 a fost adoptat luni, a anunțat primarul general Nicușor Dan. Acesta spune că și-ar fi dorit un buget mai mare din care să poată fi finanțate proiectele necesare Bucureștiului.

Primarul general Nicușor Dan a mulțumit grupurilor politice ale USR, PNL și PMP pentru votul favorabil din ședința de luni a Consiliului General.

„E adevărat, mi-aș fi dorit și ne-am fi dorit un buget mai mare, mai cuprinzător, din care să putem finanța mai multe dintre proiectele necesare Bucureștiului”, a scris pe Facebook primarul general.

Acesta susține că bugetul permite continuarea unor proiecte de infrastructură, printre care Prelungirea Ghencea, modernizarea rețelei de termoficare, dar și reparația de trotuare și de refacere a marcajelor rutiere.

Potrivit primarului, bugetul va permite continuarea subvenționării materialelor sanitare ale spitalelor, plata subvențiilor pentru transport public și termoficare la un nivel similar cu cel din 2021.

De asemenea, vor fi achitate o serie de datorii rămase din perioada 2016-2020.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: nicusor dan
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri