Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii (P) Drumul spre o carieră de succes !

(P) Drumul spre o carieră de succes !

Timpul pare că se scurge prea repede și nu reușim să mai ținem pasul cu el. Multe dintre lucrurile cu care eram obișnuiți până acum nu pare să mai fie la fel, iar schimbările sunt atât de rapide, încât ne iau prin surprindere.

Toate domeniile de activitate par să se redefinească, și totul ne ia, mai mult sau mai puțin, prin surprindere. Cu atât mai mult încât ești în fața unui nou început, și nu știi care ar putea fi drumul tău în continuare.

 

Cum ar trebui să arate jobul perfect?

Dacă ar fi să facem un sonfaj și să întrebăm mai multe persoane ce criterii contează atunci când este vorba despre jobul perfect, atunci majoritatea ar spune că ar fi mai mult decât tentant unul care să le ofere câștiguri financiare mari, de mult timp liber, și care să nu le facă să petreacă multe ore într-un birou sau undeva este nevoie de multă muncă fizică. Pare imposibil să găsești un astfel de angajament? Noi credem că nu, mai ales dacă alegi să lucrezi într-un studio de videochat. Da, știm că există multe anunțuri de angajari videochat, și ai auzit de multe păcăleli legate de acest aspect. De fapt, lucrurile nu stau deloc așa, mai ales dacă ești angajată la un studio profesionist, pentru că așa ai parte de o mulțime de beneficii și avantaje. Dacă nu ești genul prea timid, atunci ai putea să încerci să lucrezi într-un astfel de domeniu, pentru că ai multe avantaje, despre care îți amintim și noi ceva mai jos.

 

Câștiguri din ce în ce mai atractive

Să lucrezi într-o firmă sau o companie pe o sumă de bani care nu se modifică aproape niciodată, poate fi oarecum frustrant. Mai ales dacă ai ceva ani de vechime în spate, ai devenit din ce în ce mai bună în domeniul tău, dar parcă nimeni nu observă acest lucru. În schimb, prețurile la utilități, întreținere, chirie, alimente și nu numai parcă au explodat. Singur salariul tău rezistă eroic, fără nicio modificare, de parcă nimic nu pare să îl afecteze! Deja simți că ai ajuns la capătul răbdării nu-i așa? Ei bine, astfel de nemulțumiri nu există la un studio de videochat profesionist, unde nu numai că ești foarte bine plătită pentru prestația ta, dar evoluția ta va fi și ea apreciată. Altfel spus, câștigurile tale pot fi de la o lună la alta din ce în ce mai mari, ceea ce, trebuie să recunoști, este un mare avantaj.

 

Îți faci singură programul

O altă nemulțumire legată de un job obișnuit este, în afară de partea financiară, pe care am lămurit-o deja, programul fix. La ora X începi, la ora Y ai în cel mai bun caz o pauză de masă, iar la ora Z închei programul. Dar, de cele mai multe ori se întâmplă să fii nevoită să stai peste program, fără ca acest lucru să se observe și cu ceva bani în plus la salariul pe luna următoare. Ți se pare cunoscut? Da, și nouă!

Într-un studio profesionst ai parte de acel program flexibil, pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Încă de la începuturile colaborării ai posibilitatea să îți stabilești un program care să te avantajeze în primul rând pe tine, pentru că tu ești de această dată personajul principal. Poți să te bucuri mai mult de timpul petrecut alături de cei dragi sau urmându-ți pasiunile, pentru că acum totul depinde de tine. Și dacă la tot acest timp liber din belșug se mai adaugă și niște câștiguri bănești considerabile, nu mai este nevoie să insistăm prea mult, nu-i așa?

 

Oportunități de dezvoltare personală

Cele două argumente de mai sus cântăresc destul de mult în decizia ta din a-ți face din videochat o carieră de succes. Cu toate acestea, noi îți mai oferim și altele. Unul dintre acestea se referă și la oportunitățile de dezvoltare personală. Evident, nu există pădure fără uscături, și există posibilitatea să existe unele firme asemănătoare care să nu le ofere această oportunitate angajatelor ei. Din fericire nu este cazul la studiourile profesioniste, unde ești încurajată să îți dezvolți cunoștințele de limbi străine, să obții carnetul de șofer, sau orice altceva consideri că te-ar ajuta să evoluezi, nu numai în acest domeniu, ci și în viața de zi cu zi. Asta pentru că, aici, angajatele nu sunt tratate precum simple obiecte de décor, care mai aduc și ceva bani, ci pentru că s-a înțeles că oamenii contează cel mai mult. Și cu cât o persoană este mai mulțumită de ceea ce îi oferă job-ul ei, cu atât va deveni mai profesionistă în domeniu.

 

Un job lejer

Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt, la încheierea programului de lucru, de-a dreptul epuizate, și nu mai sunt în stare de nimic. Cu toate acestea, când ajung acasă, cei dragi ”le iau de odihnite” cum se spune, și munca este departe de a fi încheiată. Iată cum apare acel ciclu serviciu – acasă, care se repetă la nesfârșit, toate zilele sunt la fel și tu simți că nu mai ai aer și vrei să scapi de toate. Acesta este motivul pentru care, în opinia noastră, astfel de job este excelent: nu este deloc solicitant, este o atmosferă relaxantă, nu trebuie să petreci ore întregi la un birou sau în fața bancului de lucru, ești foarte bine plătită și de fiecare dată închei ziua cu zâmbetul pe buze și plină de energie.

Cum e? Te-ai convins că îți poți construi o carieră frumoasă și în videochat? Avantaje și beneficii sunt mult mai multe, și te așteptăm să le descoperi și singură! Noi doar ți le-am prezentat pe cele mai importante dintre ele!

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri