Jurnalul.ro Cultură Film Ce spune celebra actriță din serialul turcesc “A doua șansă”, Özge Özberk, despre experiența trăită pe platourile de filmare

Ce spune celebra actriță din serialul turcesc “A doua șansă”, Özge Özberk, despre experiența trăită pe platourile de filmare

Özge Özberk, frumoasa protagonistă din “A doua șansă” - serial difuzat în exclusivitate de luni până joi, de la ora 19.00, la Happy Channel, mărturisește că a existat o colaborare foarte bună între ea și ceilalți actori pe platourile de filmare pentru serialul turcesc. Despre Kutsi, actorul care joacă personajul masculin principal, aceasta a avut numai cuvinte de laudă.

În vârstă de 42 de ani, îndrăgita actriță din Turcia - Özge Özberk poate fi urmărită într-o poveste emoționantă, pe care postul de televiziune Happy Channel o aduce în exclusivitate în fața publicului român. Özge este Deniz Öztuna, o femeie care se luptă pentru a obține “A doua șansă”. Unul dintre actorii cu care Özge a făcut echipă pe platourile de filmare este Kutsi, actorul fiind cel care îl interpretează pe Mirat, protagonistul poveștii.

Actrița este de părere că distribuția aleasă a jucat un rol esențial în succesul producției, realizate în urmă cu doi ani în Turcia.  “Kutsi este făcut pentru rolul lui Mirat. Gândirea, modul în care privește viața, generozitatea, toate aceste trăsături se suprapun exact cu personalitatea lui Mirat. Unul dintre lucrurile importante pentru ca un proiect să aibă succes este o distribuție bună. A existat o potrivire foarte bună și cu ceilalți actori, nu numai cu Kutsi.”, a declarat Özge Özberk în cadrul unui interviu pentru site-ul milliyet.com.

“A doua șansă”, serialul care poate fi văzut de luni până joi, între orele 19.00-21.00, la Happy Channel, aduce în centrul atenției personajele Deniz Öztuna și Mirat. Aflată într-o situație disperată, după ce soțul ei dispare fără nici o urmă, Deniz trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. Lucrurile se schimbă pentru ea în momentul în care îl întâlnește pe Mirat.

 

Subiecte în articol: Özge Özberk
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri