Jurnalul.ro Ştiri Locale Cei patru copii dispăruți din Constanța, găsiți teferi după cinci zile

Cei patru copii dispăruți din Constanța, găsiți teferi după cinci zile

de Redacția Jurnalul    |   

Poliția Constanța anunță, sâmbătă, că cei patru copii care au plecat de marți de acasă și nu s-au mai întors au fost depistați, ei nefiind victime ale unor infracțiuni.

În jurul orei 14.50, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța l-au identificat unul dintre cei patru copii pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

Astfel, comanda Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a dispus intensificarea căutărilor în zona în care a fost găsit copilul, fiind direcționate mai multe echipaje de politie. La scurt timp, polițiștii i-au identificat și pe ceilalți trei copii.

Potrivit Poliției, a fost informată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța în vederea stabilirii unor măsuri privind interesul superior al minorilor.

Deocamdată nu se știe ce au făsut copiii în timpul în care au lipsit de acasă, însă, primele informații arată că nu au fost victime ale unor infracțiuni.

„Au fost depistați toți cei patru minori. Nu au fost victimele unor infracțiuni”, transmite Poliția Constanța.

Cei patru copii, cu vârste între 7 și 12 ani, dispăruți de marți de acasă, din localitatea Mereni, județul Constanța, au fost căutați de polițiști în toate stațiunile de pe litoral, dar și în localitățile din apropierea domiciliului.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați vineri cu privire la plecarea voluntară a minorilor Gelil Șaip, de 7 ani, Serdal Șaip, de 9 ani, Baran Șeip, de 10 ani și Ezen Memet, de 12 ani, toți din localitatea Mereni, județul Constanța. Este vorba de trei frați și verișorul lor.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: copii disparuti constanta
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri