Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cercul se strânge, diseară, la Asia Express: trei din patru echipe intră la ultima șansă. Confruntare dură la careu: „Azi nu mai putem fi prieteni după ceea ce ai făcut!”

Cercul se strânge, diseară, la Asia Express: trei din patru echipe intră la ultima șansă. Confruntare dură la careu: „Azi nu mai putem fi prieteni după ceea ce ai făcut!”

de Redacția Jurnalul    |   

În această seară, la Antena 1, de la ora 20:30, urmează cursa pentru ultima șansă la Asia Express. Bătălia este cât se poate de strânsă întrucât au mai rămas doar șase perechi pe Drumul Zeilor, iar două dintre ele dețin statutul imun. Votul la careu va naște astfel situații tensionate și reacții dure, sub amenințarea puternică a eliminării la finalul zilei.

Două perechi așteaptă liniștite careul din această seară. Este vorba despre Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, deținătorii imunității mari, dar și despre surorile Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu, care în ediția Asia Express de luni seară au câștigat imunitatea mică a etapei a șaptea. Ei sunt concurenții care și-au rezervat deja biletele spre Indonezia, a treia țară de pe traseu. La un calcul simplu, restul de patru echipe au o poziție extrem de vulnerabilă pe Drumul Zeilor, trei dintre ele urmând să intre la ultima șansă. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului de diseară.

          Cercul se strânge, așadar, iar votul de la careu va aduce nominalizări surprinzătoare, schimbări de strategii și replici tăioase într-un conflict izbucnit după încheierea votului. ”Nu mai poți să-ți ceri scuze acum pentru ce ai făcut. Azi nu mai putem fi prieteni”, a fost una dintre replicile de la careu. ”Mi s-a părut că n-a dat dovadă de bărbăție”, a fost amendat într-un comentariu unul dintre concurenții implicați în discuția aprinsă după încheierea votului.

          Urmează o cursă extrem de tensionată, cu care concurenții își vor încheia călătoria în Malaezia, sub amenințarea eliminării, pentru că apropierea de Indonezia este semnalul că șansele acordate de Zei la salvare sunt pe sfârșite. Cum se va desfășura cursa pentru ultima șansă și cine va fi în pericol de eliminare telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

 

Subiecte în articol: Asia Express mihai gainusa
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri