Jurnalul.ro Timp liber Monden Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu, feblețea concurentelor

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu, feblețea concurentelor

Succesul de care chef Cătălin Scărlătescu se bucură în rândul doamnelor i al domnioarelor este evident i noul sezon al emisiunii „Chefi la cuite”, care începe la Antena 1 din 5 septembrie, de la 20.30, în fiecare luni i mari.

Complimentele nu se mai opresc pentru simpaticul jurat, poate i pentru faptul că, deocamdată, este singurul burlac al acestui trio.

Doamnele sosite la preselecii sunt vădit impresionate de prezenta lui chef Scărlătescu i mărturisesc că acesta este unul din motivele principale pentru care vor să participe la acest show.

Colegii de jurizare, deja obinuii cu această situatie, nu încetează însă să se mire i să se întrebe care este secretul acestui succes nebun de care chef Scărlătescu are parte.

Noul sezon „Chefi la cuite” revine din 5 i 6 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator. Juraii Bontea, Scărlătescu i Dumitrescu se întorc în competiia culinară care i-a provocat la o întrecere între ei, pentru prima oară de când formează o echipă.

După ce primul sezon a fost câtigat de echipa Bontea, revenirea din această toamnă se anuna i mai picantă pentru că fiecare dintre cei trei este decis să câtige.

Noi concureni, noi talente descoperite în bucătărie, competiie condimentată cu multe ironii i momente memorabile, toate îi vor face pe chefi să dea i mai multă culoare competiiei.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri