Jurnalul.ro Ştiri Locale Cioban, omorât în bătaie de șeful său, după ce ar fi furat niște oi. A fost dus la spital cu căruța

Cioban, omorât în bătaie de șeful său, după ce ar fi furat niște oi. A fost dus la spital cu căruța

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 46 de ani din Buzău este acuzat că a omorât în bătaie un cioban de 54 de ani, angajat al său la stâna pe care o deține, pentru că i-ar fi furat niște oi, potrivit IPJ Buzău.

Între cioban şi angajatorul său s-ar fi iscat un conflict spontan legat de înstrăinarea de către cioban a unor oi de la stâna deţinută de bărbatul de 46 de ani, aflată în comuna Padina. El l-a bătut pe cioban.

Pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului de 54 de ani a fost solicitat ajutor la 112. O ambulanţă de la SAJ Ialomiţa a fost trimisă acolo, însă zona în care se află stâna este una greu accesibilă, iar autospeciala nu a putut ajunge. Ciobanul a fost urcat într-o căruţă cu intenţia de a ajunge la ambulanţă, însă pe drum, el a decedat.

Potrivit IPJ Buzău, agresorul a fost identificat, reţinut şi este audiat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, instituţie care a preluat cazul.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: cioban batut oi furt spital
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri