Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Aud prea multe discuții în ultimele zile despre linii roșii sau galbene

Ciolacu: Aud prea multe discuții în ultimele zile despre linii roșii sau galbene

de Redacția Jurnalul    |   

Aud prea multe discuții în ultimele zile despre linii roșii sau galbene, spune Marcel Ciolacu. El declară că în Guvern nu mai poate intra vreo modificare de natură fiscală fără să existe un acord cu mediul privat și societatea civilă.

„Încep cu un mesaj prin care reamintesc prioritățile acestui Guvern, pentru că aud prea multe discuții în ultimele zile despre linii roșii sau galbene. Acest Guvern nu este al vreunui partid, este al României! Iar prioritățile noastre sunt susținerea tuturor companiilor românești, derularea celui mai mare plan de investiții publice din ultimii 35 de ani, protejarea populației în fața speculei și creșterea veniturilor românilor. Și, atunci când sunt probleme, cum este acum cu seceta, trebuie să intervenim rapid ca să-i ajutăm pe cei aflați în necaz, adică pe fermierii români. Mâine (vineri - n.r.), voi merge cu ministrul Agriculturii pentru a evalua situația pagubelor în teren și să avem o imagine clară asupra banilor pe care trebuie să-i acordăm agricultorilor afectați”, spune Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern.

El precizează că în Guvern nu mai poate intra de acum înainte vreo modificare de natură fiscală fără să existe în prealabil o consultare publică finalizată și un acord cu mediul privat și societatea civilă.

„Nici domnul Boloș, nici alți miniștri nu pot veni cu proiecte în acest sens, cum ar fi CNP-ul fiscal, de exemplu, până când nu parcurg acest traseu. Cred că așa e corect și aceasta este așteptarea românilor”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu guvern
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri