Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă vrea modificarea legilor Apărării înainte de alegeri

Ciucă vrea modificarea legilor Apărării înainte de alegeri

de Redacția Jurnalul    |   

Este nevoie de anumite modificări la legislația care se referă la domeniul apărării, spune președintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL. El afirmă că modificarea acestei legislații trebuie operată până la alegerile parlamentare și prezidențiale.

„Ca să putem să facem față tuturor acestor provocări și vedem că ceea ce se întâmplă în Ucraina reprezintă un risc și pt țara noastră, nu întâmplător azi-noapte au fost ridicate două avioane F16, pentru a putea să monitorizeze și să intervină în caz de nevoie. Ca atare, este nevoie de anumite modificări la legislația care se referă la domeniul apărării și am discutat cu ministrul apărării și cu premierul... Toate acestea, urmând ca odată ce există o coordonare, pentru că nu e vorba doar despre MApN și când va exista o integrare a tuturor solicitărilor, nevoilor și soluțiilor necesare vom introduce legislația în Parlament”, spune președintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă modificarea legilor din domeniul Apărării va avea loc după alegeri, el spune că acest lucru trebuie să se întâmple în sesiunea de toamnă, adică până la alegerile parlamentare și prezidențiale.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ciuca legi apărare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri