Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Construieşte un viitor sustenabil cu TAW Energy: Soluţii energetice pentru o lume mai bună

(P) Construieşte un viitor sustenabil cu TAW Energy: Soluţii energetice pentru o lume mai bună

TAW Energy, lider în domeniul soluțiilor de energie regenerabilă din România, continuă să se dezvolte și să ofere unele dintre cele mai avansate tehnologii în materie de panouri fotovoltaice și servicii conexe.

Compania își consolidează poziția pe piață prin deschiderea unui nou depozit în Hărman, județul Brașov, și prin promovarea unor parteneriate cu primăriile pentru a lansa stații electrice auto gratuite pentru publicul larg.

Deschiderea noului depozit TAW Energy în Hărman, județul Brașov

În vederea extinderii activității pe întreg teritoriul României, TAW Energy a decis să deschidă un nou depozit în localitatea Hărman, județul Brașov, chiar în judeţul în care au şi sediu. Depozitul se află într-o zonă strategică, în centrul țării, facilitând astfel accesul echipelor de montaj la panourile fotovoltaice și la resursele necesare pentru a asigura servicii de înaltă calitate.

 

Daniel Holerga, inginer proiectant în cadrul TAW Energy a declarat: "Noul depozit va contribui la îmbunătățirea serviciilor oferite de noi, permițând astfel ca soluțiile avansate în energie regenerabilă să ajungă în cel mai scurt timp la clienții din toate colțurile țării şi să reducem timpul de aşteptare al acestora. Ne place să cerem feedback tuturor persoanelor cu care lucrăm, tocmai de aceea lucrăm să evoluăm treptat şi să ne îmbunătăţim pe zi ce trece."

Obiectivul companiei: un viitor curat și sustenabil

TAW Energy își propune să construiască un viitor mai curat și sustenabil prin promovarea panourilor fotovoltaice de ultimă generație, precum cele din seria LR5, și a serviciilor ce au la bază energia verde.

Oferta TAW Energy pentru programul "Casa Verde". Beneficiază  de  servicii avantajoase

Compania oferă o ofertă completă pentru programul "Casa Verde", care include TVA, livrare la domiciliu, punerea în funcțiune, dosar prosumator și priză împământare. Practic, tot ceea ce și-ar dori orice persoană interesată să investească în domeniul energiei.

Cu un preț foarte accesibil, oferta TAW Energy pentru cei înscrişi în Casa Verde, porneşte de la un aport propriu de 2000 de lei pentru un sistem de 5,3kW. Mai multe puteţi consulta pe website-ul companiei www.tawenergy.ro sau pe reţelele de social media ale acestora.

 

 

Parteneriate cu primăriile pentru lansarea stațiilor electrice auto

TAW Energy dorește să colaboreze cu primăriile din întreaga țară pentru a lansa un nou serviciu: stațiile electrice auto. Compania lansează o invitație publică către primării, pentru a pune la dispoziție locuri în care să se instaleze stații de încărcare electrică auto, astfel încât cetățenii să poată beneficia de acest serviciu marca TAW Energy, în mod gratuit.

Dragoș Luca, managerul TAW Energy, a subliniat importanța creșterii numărului de stații electrice auto, având în vedere tendința tot mai accentuată a oamenilor de a adopta un stil de viață sustenabil și de a utiliza mașini electrice: "Este foarte clar că din ce în ce mai multe persoane se îndreaptă către un lifestyle mai sustenabil. Tocmai de aceea se preferă mașinile electrice, pentru că vin la pachet cu o întreținere mult mai mică. "

Investiții în energia verde în România și avantajele de a fi prosumator

Investițiile în energia verde în România sunt în continuă creștere, iar TAW Energy se poziționează în fruntea acestui trend. A fi prosumator înseamnă nu doar că investești într-un mediu mai curat și sustenabil, dar și că beneficiezi de o serie de avantaje financiare și tehnice pe termen lung.

Un prosumator produce și consumă în același timp energie electrică, ceea ce înseamnă că poate reduce considerabil costurile facturilor la energie. De asemenea, prosumatorii contribuie la reducerea emisiilor de CO2 și la diminuarea dependenței de combustibilii fosili.

TAW Energy demonstrează încă o dată angajamentul său față de promovarea soluțiilor de energie regenerabilă și a unui viitor mai curat și sustenabil. Deschiderea noului depozit și colaborarea cu primăriile pentru lansarea stațiilor electrice auto reprezintă pași importanți în consolidarea prezenței companiei pe piața de energie verde din România.

Inovaţia începe cu integritate şi se termină cu eficienţă! Alege să faci primul pas astăzi spre independența energetică.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri