Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă în fața Parcului Crângași din București! Un bărbat a fost ucis în bătaie de doi tineri

Crimă în fața Parcului Crângași din București! Un bărbat a fost ucis în bătaie de doi tineri

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat a fost omorât, marți seara, de doi tineri pe o stradă din cartierul bucureștean Crângași, anunță Poliția Capitalei. Cei doi bărbați au fost găsiți și duși la sectia de poliție.

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20.25, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alți doi bărbați. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Totodată, la fața locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei”, potrivit Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, evenimentul a avut loc în cartierul bucureștean Crângași.

„Cei doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei au fost identificați și depistați, aflându-se la sediul secției. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale care se impun. Trupul neînsuflețit va fi condus la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, se menționează în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: crima parcul crangasi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri