Jurnalul.ro Ştiri Politică Decizie RADICALĂ în PSD. Au votat pentru excluderea unui lider important

Decizie RADICALĂ în PSD. Au votat pentru excluderea unui lider important

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a fost exclus, vineri, din PSD, după o ședință a filialei PSD din Sectorul 4. Între Aurelian Bădulescu s-a produs o ”ruptură” în urmă cu aproximativ o lună.

Decizia vine după ce în urmă cu câteva zile PSD a eșuat în încercarea de a-l schimba din funcția de viceprimar pe Bădulesc, printr-un vot în Consiliul General al Primăriei Municipiului București.

În urmă cu aproximativ două săptămâni Bădulescu declara că se așteaptă la o excludere, care ar fi urmat să se producă pe 19 februarie.

Pe 30 ianuarie, Gabriel Mutu anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei, potrivit Antena 3.

Pe 31 ianuarie, Bădulescu afirma că edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, i-ar fi aruncat o sticlă plină cu apă în zona feţei, adăugând că a reacţionat fără să se "tempereze" şi că a ieşit "o încrâncenare, un clinci" sau, "mai pe româneşte, bătaie". Gabriel Mutu a negat că s-ar fi bătut cu viceprimarul Capitalei, precizând că au avut doar o discuţie "mai aprinsă".

Subiecte în articol: aurelian badulescu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri