Jurnalul.ro Ştiri Politică „Diana Șoșoacă, izolată în penultimul rând din PE”

„Diana Șoșoacă, izolată în penultimul rând din PE”

de Redacția Jurnalul    |   

Diana Șoșoacă este „izolată în penultimul rând din PE; ea și-a confirmat statutul de europarlamentar pion al Rusiei în Europa”, declară Gheorghe Falcă la RFI.

Diana Șoșoacă va rămâne un personaj izolat în Parlamentul European, declară la RFI eurodeputatul PNL/PPE Gheorghe Falcă.

„Nu veți vedea vreun raport condus de doamna Șoșoacă", asigură liberalul.

Șoșoacă s-a dat în spectacol în primele ei zile din PE. Ea a făcut un live pe Facebook, în care a criticat UE pentru sprijinul oferit Ucrainei și pentru deschiderea față de comunitatea LGBT, a venit îmbrăcată în port popular românesc și a spus că va aduce un preot care să sfințească birourile din PE.

Gheorghe Falcă spune că Diana Șoșoacă este izolată în Parlamentul European: „Ea stă în penultimul rând, este izolată din punct de vedere al grupurilor politice, ea nu a fost primită nici măcar la extremiști, pentru că este considerată, lucru care s-a și autodefinit, pro Rusia în acest război cu Ucraina și de aceea, la prima intervenție, și-a confirmat statutul de europarlamentar pion al Rusiei în Europa, cu dorința de a destabiliza UE".

Eurodeputatul PNL crede că Diana Șoșoacă „va rămâne un personaj izolat în Parlamentul European. Nu veți vedea vreun raport condus de doamna Șoșoacă. De aceea, va fi în zona ineficienței parlamentare acest personaj politic".

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri