Jurnalul.ro Ştiri Externe Lisa Lopez-Galvan, DJ la un post de radio din Kansas City, este femeia ucisă în atacul de la parada Super Bowl

Lisa Lopez-Galvan, DJ la un post de radio din Kansas City, este femeia ucisă în atacul de la parada Super Bowl

de Redacția Jurnalul    |   

Lisa Lopez-Galvan, femeia ucisă în împușcăturile în masă de miercuri, la o manifestație pentru a sărbători victoria echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl, era un DJ popular la un radio local. Ea a murit miercuri în timpul unei intervenții chirurgicale în urma unei răni prin împușcare în abdomen.

Postul de radio KKFI a precizat că și alți membri ai familiei lui Lopez-Galvan, mamă a doi copii, au fost răniți. Fiul ei a fost împușcat într-un picior și a fost între timp externat din spital, în timp ce două fiice ale vărului ei au fost împușcate și se află în recuperare, a precizat KKFI, citat de Reuters.

"Cu o tristețe sinceră și o inimă extrem de grea și frântă, anunțăm comunitatea noastră că DJ-ul KKFI Lisa Lopez-Galvan, gazda emisiunii Taste of Tejano, și-a pierdut viața", a postat postul pe Facebook.

Mai mult de 20 de persoane au fost împușcate în fața emblematicei Union Station, au declarat autoritățile. Elisabeth Lopez-Galvan era singura persoană care a murit până joi după-amiază. Alte câteva persoane se aflau în stare critică.

Poliția a declarat că în spatele împușcăturilor s-a aflat o dispută personală. Ei au spus că doi tineri și un adult au fost reținuți ca suspecți.

Fanii, în multe cazuri familii întregi, au petrecut alături de jucătorii de la Chiefs, sărbătorind triumful echipei în finala NFL. Se estimează că un milion de persoane au participat, au declarat oficialii.

Lopez-Galvan a murit în timpul unei intervenții chirurgicale în urma unei răni prin împușcare în abdomen, miercuri după-amiază, a relatat Kansas City Star.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Lisa Lopez-Galvan Kansas City Chiefs
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri