Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 29 iulie - 4 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Trebuie rezolvată o problemă sentimentală

Horoscop saptamanal 29 iulie - 4 august 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Trebuie rezolvată o problemă sentimentală

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august.

HOROSCOP  Leu - Leii au o săptămână care aduce vindecări și rezolvări privind un episod petrecut cu multă vreme în urmă. Luni, marți și miercuri au ultimele gânduri legate de acel moment.

HOROSCOP  Fecioară - Fecioarele își rezolvă o problemă sentimentală în această săptămână. Își pun în ordine o poveste din trecut, în a doua jumătate a săptămânii se regenerează și au sufletul împăcat.

HOROSCOP  Balanță - Balanțele au multe decizii de luat în săptămâna viitoare. Se repoziționează și de joi încolo balanțele se simt relaxate.

HOROSCOP  Scorpion -  Pentru scorpionii o săptămână care aduce în carieră putere și bani.

HOROSCOP  Săgetător - Săgetătorii își fac luni, marți și miercuri calcule dar nu au multe argumente. De joi încolo au aspecte foarte bune care vizează libertate de expresie.

HOROSCOP  Capricorn -  Capricornii sunt cu ochii pe partener sau pe persoana cea mai importantă pentru ei și bine fac. Joi, vineri sâmbătă sunt zile de putere recunoscută.

 

Citeste aici horoscopul integral

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri