Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 aprilie 2023.  Taurii trebuie să se vindece, Gemenii sunt neliniștiți, iar Vărsătorii sunt foarte curioși

Horoscop zilnic, 17 aprilie 2023.  Taurii trebuie să se vindece, Gemenii sunt neliniștiți, iar Vărsătorii sunt foarte curioși

de Redacția Jurnalul    |   

Horoscop zilnic, 17 aprilie 2023.  Fecioarele trebuie să se abțină de la cumpărături, Scorpionii sunt jucăuși, iar Capricornii au nevoie de liniște

Berbec

Astăzi îți dorești mai multă interacțiune. Luna te scoate din carapacea ta si te conectează cu sentimentele tale profunde. Poate exista o tendință de a exagera cu plăcerile sau cheltuielile. Te vei descurca bine astăzi dacă eviți să faci promisiuni prea mari.

Taur

Ai face bine astăzi să-ți întrerupi programul încărcat. Din punct de vedere emoțional, este timpul să vă vindecați, să digerați, să procesați și să vă relaxați. Păstrați lucrurile simple și moderate și urmăriți să discerneți între adevărata dorință și dorința care provine din nemulțumirile interioare.

Gemeni

Astăzi te poți simți neliniștit și tensionat. Cauți mai mult sens în viața ta. Aveți grijă de propria voastră lumină interioară.

Rac

Predispoziția ta pentru aventură și diversitate continuă și astăzi, dar Luna se mută în partea de sus a hărții tale solare mai târziu, scoțând la iveală latura ta mai serioasă sau responsabilă. Tranzitul de două zile al Lunii aici este bun pentru a reveni pe drumul cel bun.

Leu

Cel mai bine este să cauți în interiorul tău fericire și satisfacție, deoarece oamenii din jurul tău pot fi entuziaști, dar pot să nu fie prea consecvenți. Oferă tuturor spațiu și permite evenimentelor să se desfășoare în mod natural. Libertatea este un cuvânt cheie acum.

Fecioară

Luna își continuă tranzitul în sectorul tău de parteneriat o mare parte a zilei, iar accentul se pune pe echilibru și armonie. Emoțiile sunt complicate, dar relativ ușor de canalizat în activități plăcute. Cel mai bine este să vă abțineți astăzi de la cumpărături.

Balanță

Concentrarea asupra detaliilor continuă și astăzi, dar mutarea Lunii în sectorul tău de parteneriate te impinge către viața socială. Chiar dacă evenimentele s-ar putea să nu se desfășoare exact așa cum ai planificat, ești într-o dispoziție flexibilă și foarte puține lucruri te pot afecta. Fii stăpânul fericirii tale în loc să aștepți ca altcineva să se ocupe de ea.

Scorpion

Continuați să vă adaptați nevoilor dvs. de petrecere a timpului liber, joacă și divertisment sau creativitate pentru o mare parte a zilei. Cel mai bine este să ai așteptări realiste.

Săgetător

Proiectele și angajamentele complet noi nu sunt recomandate pentru moment. Este bine să vă bucurați de un pic de răsfăț, dacă este posibil, dar evitați să exagerați dacă știți că veți regreta mai târziu. Te-ai putea simți puțin neliniștit de parcă viața te cheamă, dar nu știi exact pentru ce!

Capricorn

Îți dorești mai multă liniște și confort. Cheltuielile ar putea să nu fie o idee bună astăzi, deoarece gusturile tale se îndreaptă spre teritorii exotice sau scumpe. S-ar putea să spui sau să promiți prea multe.

Vărsător

Luna se îndreaptă spre sectorul tău de comunicații, iar curiozitatea ta va fi crescută. Conversațiile pot fi plăcute astăzi. Apar oportunități sociale și de învățare, dar este important să nu promiți prea multe. Fără să îți dai seama, ai putea să-i înșeli pe alții pur și simplu pentru că vrei să faci mai mult decât ești capabil să gestionezi în mod realist.

Pești

Continuați să acordați mai multă atenție nevoilor voastre emoționale pentru o mare parte a zilei de astăzi. Faceți tot ce puteți pentru a vă concentra asupra activităților care vă împrospătează simțurile și vă reînnoiesc emoțiile. Sentimentele preiau conducerea. Totuși, poate exista o oarecare neliniște în aer. Încercați să fiți un observator inteligent astăzi și evitați să vă aruncați cu capul înainte.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri