Jurnalul.ro Ştiri Locale Iași: Elev prins cu canabis în timpul programului școlar. Bărbatul care a vândut drogurile, arestat

Iași: Elev prins cu canabis în timpul programului școlar. Bărbatul care a vândut drogurile, arestat

Un elev a fost prins cu droguri în timpul programului școlar. În urma cercetărilor făcute, polițiștii și procurorii din Iași au dispus reținerea unui bărbat care ar fi vândut drogurile. Acesta a fost arestat preventiv ulterior.

Potrivit poliției, un minor a fost depistat că deținea substanțe susceptibile a fi droguri de risc (cannabis) în timpul programului școlar. Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au făcut investigații în vederea identificării persoanei care ar fi comercializat drogurile. Astfel, a fost identificată sursa de aprovizionare. Este vorba de un minor.

Vineri a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind ridicate mai multe mijloace probatorii. Ulterior, polițiștii și procurorii au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce acesta vindea droguri unui minor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc. Conform polițiștilor, el ar fi vândut, în mod repetat, în cursul lunii septembrie substanțe susceptibile a fi droguri de risc unui minor.

Sâmbătă, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile. Față de minor, a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: droguri elevi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri