Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester United, doar remiză pe Old Trafford. Arsenal, victorie fără emoții

Manchester United, doar remiză pe Old Trafford. Arsenal, victorie fără emoții

de Redacția Jurnalul    |   

Arsenal Londra și-a păstrat avansul de 5 puncte în fruntea clasamentului din Premier League, după o victorie clară cu 3-0, duminică, în deplasare la Fulham, în timp ce Manchester United a remizat cu Sothampton și s-a distanțat la 11 puncte de locul doi, ocupat de rivala Man City.

În ciuda faptului că s-a terminat fără goluri pe tabelă, meciul de pe Old Trafford a fost poate cel mai frumos al etapei a 27 din Premier League, cu nenumărate faze de poartă, șuturi în bară și un cartonaș roșu văzut de Casemiro în minutul 34, care a îngreunat mult situația „diavolilor roșii”.

Remiza face ca United să ocupe în continuare locul 3 cu 50 de puncte, cu 11 mai puține decât Manchester City care e pe 2, cu 61.

În altă partidă cu implicare la vârful clasamentului, Arsenal Londra a învins pe Fulham cu 3-0, toate goluri fiind marcate în prima repriză, avându-l ca servant pe belgianul Leandro Trossard.

După un prim gol al lui Robinson, anulat pentru offside, Gabriel (21), Martinelli (26) și Odegaard (45+2) au fructificat pasele de gol ale belgianului, pentru 0-3 la pauză.
După revenirea de la vestiare, Arsenal a continuam dominarea, dar nu a mai reușit să marcheze, în timp ce gazdele au avut parte de o bară, după locitura de cap a lui Mitrovic.

Arsenal rămâne lider în Premier League, cu 66 de puncte și primește etapa viitoare vilui Crystal Palace.

Tot duminică, Westham United și Aston Villa au remizat 1-1 (1-1).

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: manchester united Premier League
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri