Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mbappe a marcat primele sale goluri în campionatul Spaniei

Mbappe a marcat primele sale goluri în campionatul Spaniei

de Redacția Jurnalul    |   

Starul francez Kylian Mbappe a marcat primele sale goluri în campionatul de fotbal al Spaniei, în meciul câştigat de Real Madrid pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Betis Sevilla, duminică seara, în etapa a patra din La Liga.

Mbappe a avut mai multe ocazii în prima repriză, pe care nu a reuşit să le fructifice, însă a deschis scorul în minutul 67 cu un şut din interiorul careului, după o pasă cu câlcâiul a uruguayanului Fede Valverde. Opt minute mai târziu, francezul a dublat avantajul echipei sale, în urma unui penalty obţinut de brazilianul Vinicius.

Căpitanul Les Bleus, recrutat în această vară de Real Madrid, reuşise anterior sî înscrie o singură dată pentru noua sa echipă, în Supercupa Europei, câştigată de deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor în faţa formaţiei italiene Atalanta Bergamo, campioana ediţiei trecute a Europa League (2-0).

În urma acestei victorii, Real Madrid a urcat pe locul secund în clasament, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid şi Villarreal, aflându-se la patru lungimi de liderul FC Barcelona, care a reuşit sâmbătă scorul etapei:7-0 cu Valladolid.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri