Jurnalul.ro Ştiri Externe Melania Trump critică toleranţa zero în privinţa imigraţiei ilegale

Melania Trump critică toleranţa zero în privinţa imigraţiei ilegale

Purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump a afirmat că Prima Doamnă “urăşte să vadă cum copiii sunt separaţi de familiile lor” la graniţa cu Mexic, într-o declaraţie publică. Comenatriile vin în contextul criticilor aduse faţă de politica de toleranţă zero impusă de preşedintele Donald Trump în privinţa imigraţiei ilegale, scrie The Guardian.

Stephanie Grisham a spus că Prima Doamnă crede că “trebuie să fim o ţară care respectă toate regulile”, dar, de asemenea, una “care guvernează cu inima”. În mesajul său, Melania Trump a spus că speră ca ambele părţi, republicanii şi democraţii, vor ajunge la un acord şi vor promova cu succes o reformă în domeniul migraţiei.

Fosta Primă Doamnă, Laura Bush, a făcut o declaraţie similară, publicată în Washington Post, afirmând că o astfel de politică de toleranţă zero este “crudă” şi “imorală”.

Intervenţia Melaniei Trumo a venit după ce presa a scris despre faptul că minorii separaţi de părinţi sunt ţinuţi în centre de detenţie în Texas. O încăpere adăposteşti 20 de copii.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri