Jurnalul.ro Timp liber Mihai Bendeac, apariție supriză la „Chefi la cuțite”

Mihai Bendeac, apariție supriză la „Chefi la cuțite”

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut parte de o surpriză în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”. Cei trei jurați au fost vizitați în culise de Mihai Bendeac, care i-a surprins cu motivul vizitei sale. Mama actorului este fan al emisiunii „Chefi la cuțite” și, fiind colegi de studiouri, Mihai nu a stat pe gânduri și a făcut o vizită în platoul bucătarilor pentru a-i ruga pe aceștia să îi transmită un mesaj la telefon mamei sale. Așa se face că cei trei simpatici bucătari au stat de vorbă cu mama lui Mihai și s-au amuzat teribil împreună cu colegul lor. Cum a decurs întreg dialogul, telespectatorii Antena 1 află în ediția „Chefi la cuțite” de marți, 7 martie, de la 20.30.

Mihai a ținut să își întrebe mama care dintre cei trei chefi este preferatul ei și cine și-ar dori să câștige acest sezon, iar răspunsul ei a stârnit hohote de râs: toți trei sunt la fel de simpatici și plăcuți, dar dacă e musai să aleagă, atunci îl alege pe chef Scărlătescu. Ce alte glume a făcut Mihai Bendeac în culisele „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.

Și tot azi, chef Scărlătescu are parte de o ofertă surprinzătoare din partea unei concurente: Diana crede că între ei doi este chimie și îi propune să facă împreună 6 copii! Asta spre amuzamentul juraților, mai ales că chef Bontea și chef Scărlătescu îi vor spune domnișoarei că este prima concurentă deschisă la înțelegerea lor, aceea de a-i găsi nevastă colegului burlac. Iar Lucian Isar îi va amuza teribil pe cei trei jurați cu apariția sa total neașteptată: vine îmbrăcat în port popular de femeie, cântă și spune glume și vrea să-i impresioneze. Din aceeași ediție nu vor lipsi un bucătar care vine dintr-un restaurant cu 2 stele Michelin, un Italian get-beget, dar și un bucătar din Marea Britanie cu o farfurie impresionanată de mousse învelit în fum!       

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri