Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Badea: Adevăratul erou al meciului nu a fost Messi, în niciun caz

Mircea Badea: Adevăratul erou al meciului nu a fost Messi, în niciun caz

de Vali Deaconescu    |   

Mircea Badea este de părere că adevăratul erou al meciului Franţa-Argentina nu este Lionel Messi. Dacă cele două echipe făceau schimb de portari, câştiga Franţa fără probleme, a comentat Mircea Badea, duminică, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN. Astfel, în opinia lui Badea, adevăratul erou al meciului nu a fost Messi, ci portarul Argentinei.

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Pe final de carieră, Lionel Messi şi-a atins ultimul obiectiv pe care-l mai avea: câştigarea Cupei Mondiale. Un trofeu pe care ultima oară l-a adus Maradona în Argentina, în 1986.

Căpitanul selecţionatei Argentinei a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător al ediţiei 2022 a Cupei Mondiale de fotbal, din Qatar, duminică seara, după ce şi-a condus echipa la câştigarea trofeului în finala cu Franţa.

Mijlocaşul argentinian Enzo Fernandez (Benfica Lisabona), născut pe 17.01.2001, a fost declarat cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale din Qatar.

Goalkeeper-ul Argentinei, Emiliano Martinez (Aston Villa), providenţial în sferturile de finală (contra Olandei) şi în finala cu Franţa, a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

Atacantul francez Kylian Mbappe a câştigat titlul de golgheter (Gheata de Aur) a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, cu opt goluri, după tripla reuşită duminică, în finala cu Argentina.

Mircea Badea: Adevăratul erou al meciului nu a fost Messi, în niciun caz

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri