Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist aflat în timpul liber, acuzat că a agresat un șofer

Polițist aflat în timpul liber, acuzat că a agresat un șofer

de Redacția Jurnalul    |   

Un polițist din cadrul IPJ Sibiu este acuzat că, duminică, în timp ce se afla în timpul liber, ar fi agresat un șofer și ar fi lovit mașina acestuia. Conducerea IPJ a declanșat o anchetă.

Potrivit IPJ Sibiu, duminică seara, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie s-a înregistrat o plângere penală prin care un tânăr reclama faptul că ar fi fost agresat de șoferul unei autoutilitare, bărbatul lovind și portiera stânga față a autoturismului pe care îl conducea tânărul.

Polițiștii au deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv distrugere.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că persoana bănuită de comiterea faptelor este un polițist din cadrul I.P.J. Sibiu, aflat în timpul liber la momentul presupusei săvârșiri a faptelor”, transmite Poliția Sibiu.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt. Conducerea IPJ Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, declanșarea de verificări cu privire la comportamentul polițistului în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecință.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: politist agresiune timp liber ipj sibiu masina
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri