Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul aşteaptă o informare de la şeful Corpului său de control privitor la ancheta derulată de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Sf. Pantelimon

Premierul aşteaptă o informare de la şeful Corpului său de control privitor la ancheta derulată de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Sf. Pantelimon

de Redacția Jurnalul    |   

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat miercuri că aşteaptă în zilele următoare de la şeful Corpului său de control o informare în baza documentelor solicitate de la Corpul de control al Ministerului Sănătăţii cu privire la ancheta derulată la Spitalul "Sfântul Pantelimon".

Şeful Executivului a făcut această precizare înaintea şedinţei de Guvern, întrebat ce cunoaşte legat de demisia şefului Corpului de control al ministrului Sănătăţii.

Şeful Corpului de control al Ministerului Sănătăţii, Sorin Luca, a demisionat, în urma situaţiei create la Spitalul "Sfântul Pantelimon".

"A considerat că e oportun să-şi dea demisia într-o astfel de situaţie", a anunţat ministrul Alexandru Rafila, înaintea şedinţei de Guvern.

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri