Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Prezentatoarea X Factor, Adelina Chivu, nu a renunţat nicio clipă să vorbească în limba română. „Până şi bona noastră filipineză a învăţat română”

Prezentatoarea X Factor, Adelina Chivu, nu a renunţat nicio clipă să vorbească în limba română. „Până şi bona noastră filipineză a învăţat română”

de Redacția Jurnalul    |   

Revenită în peisajul media din România după o pauză de mai bine de 16 ani, prezentatoarea X Factor, Adelina Chivu, a fost invitata lui Mihai Morar, la rândul lui prezentator X Factor, la podcastul Fain şi Simplu. Colegi în Antena încă de pe vremea începuturilor lor în televiziune, cei doi au depănat aminitiri, au creionat noul sezon X Factor, au vorbit despre planurile de viitor şi au făcut o paralelă între viaţa de aici şi cea din Italia.

Invitata lui în cel mai nou episod al podcastului Fain şi Simplu, nu mică i-a fost mirarea lui Mihai Morar să constate că, deşi plecată de mai bine de 16 ani din România, Adelina Chivu nu a împrumutat în vocabularul ei cuvinte italieneşti. „Eu vorbesc foarte mult în limba română. La noi acasă, e lege, nu se vorbeşte altă limbă. Până şi Ann, bona noastră filipineză, care între timp a devenit parte din familia noastră, pentru că ne este alături de 13 ani, a învăţat limba română, a învăţat să facă ciorbă şi sarmale. Noi suntem o mică oază românească în Milano!”, a declarat prezentatoarea X Factor. 

Cel mai nou sezon X Factor România îi aduce la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, într-o competiţie unică ce va face telespectatorii parte dintr-un spectacol de neuitat. Cei patru jurați vor încerca să descopere factorul X și să îl atragă în grupa sa, pentru a câștiga marele trofeu. Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de la Antena 1, prezentat de Adelina Chivu şi Mihai Morar, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: X Factor Adelina Chivu mihai morar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri