Jurnalul.ro Ştiri Observator Proteste în Capitală față de restricțiile impuse de autorități

Proteste în Capitală față de restricțiile impuse de autorități

UPDATE:

Grupurile de protestatari care au pornit din mai multe puncte ale capitalei s-au unit la Piața Victoriei, în fața Guvernului.

Iniațial, câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în mai multe puncte ale Capitalei - în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor, pentru a protesta față de retricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19.

Co-preşedintele AUR George Simion a fost prezent în Piața Universității, dar nu a dat declaraţii.

Efective de jandarmi sunt prezente în Piața Victoriei și au fost în cele trei puncte în care protestatarii s-au adunat.

ȘTIRE INIȚIALĂ: 

Câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în mai multe puncte ale Capitalei - în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor, pentru a protesta față de retricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19.

Co-preşedintele AUR George Simion a fost prezent în Piața Universității, dar nu a dat declaraţii. Oamenii strigă „Libertate!” şi „Jos Guvernul!”.

Efective de jandarmi sunt prezente în cele trei puncte în care protestatarii s-au adunat, a declarat la Digi24 Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București.

Enache a adăugat că mai este aprobat un al patrulea punct pentru manifestații, în zona Palatului Cotroceni, la statuia Leul.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: proteste
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri