Ingrediente:
2 bucăți de coaste de porc, 10 ml ulei de măsline, o linguriță boia afumată, o linguriță pudră ghimbir, 2 lingurițe usturoi granulat, o linguriță miere, 2 linguri sos de soia, 2 lingurițe muștar dijon cu boabe întregi, sare, piper
Mod de preparare:
Se ia un tocător pe care să încapă carnea de porc și se acoperă cu folie de plastic, suficient de mare pentru a împacheta coastele de porc. Acestea se dau pe ambele părți cu toate ingredientele menționate mai sus și se masează carnea până când este condimentată uniform. Se împăturește cu folia de plastic și se lasă în frigider peste noapte. Se frig la foc mediu spre mic până când sunt gătite pe ambele părți. Se servesc cu salate, sau garnituri din legume.
Încearcă și:
Ceafă de mistreț la cuptor cu legume
REŢETA ZILEI: Paste penne carbonara cu dovlecei
REŢETA ZILEI: Fasole verde cu carne tocată în stil chinezesc