Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Cod pane cu sos tartar

REŢETA ZILEI: Cod pane cu sos tartar

Ingrediente:

250 g file de cod, 100 g pesmet, 50 g făină, 1/2 suc de lămâie, un ou, o linguriţă de muştar, 8 căţei usturoi, sare, piper. Pentru sos: 70 g maioneză, 2 castraveţi muraţi, două linguri suc de lămâie, pătrunjel, o ceapă roşie, o linguriţă piper, sare.

Mod de preparare:

Se taie peştele, se lasă la marinat cu sare, piper şi zeama de lămâie, apoi se pregăteşte crusta: se amestecă oul, muştarul, usturoiul şi făina. Se dă peştele prin acest amestec şi se lasă la frigider. Sosul de face din maioneză, Pentru sos, se toacă ceapa, castraveţii şi verdeaţa şi se adaugă peste maioneză, cu sare, piper şi suc de lămâie. Se lasă la frigider, iar peştele se dă prin pesmet, apoi se prăjeşte bine pe ambele părţi. Se serveşte cu sosul şi cu o garnitură.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Falafel

 

REŢETA ZILEI: Cartofi franţuzeşti

 

REŢETA ZILEI Ghiveci călugăresc

 

 

 

Subiecte în articol: reteta zilei retete simple retete peste
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri