Ingrediente:
2 cutii de ton, 250 g rucola, 100 g valeriană,300 g roşii cherry şi galbene, vinegretă de lămâie, măsline, o legătură de ridichi
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecă rucola şi valeriana cu două linguri de vinegreta de lămâie. Apoi adaugă tonul, roşiile tăiate, ridichile feliate subţire, măslinele şi restul de sos de lămâie. Ca să pregăteşti o vinegreta de lămâie absolut savuroasă, ai nevoie de: 1/2 linguriţă de coajă rasă de lămâie, 2 lingur de suc de lămâie proaspăt, 1 linguriţă zahăr, 1/2 linguriţă muştar Dijon, 1 vârf de sare , 4 linguri de ulei de măsline extra-virgin şi piper. Amestecă într-un vas coaja şi sucul de lămâie, zahărul, sarea şi muştarul şi amestecă bine până se topesc. Adaugă uleiul de măsline treptat, amestecând constant. Asezonează cu piper. (gustarte.ro)
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Vulcan de ciocolată (lava cake)
REŢETA ZILEI: Brownie cu ciocolată amăruie şi ciocolată cu lapte
REŢETA ZILEI: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia afumată
REŢETA ZILEI: Spanac cu brânză, la cuptor
REŢETA ZILEI: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi