Ingrediente:
2 vinete, 2-3 linguri ulei de măsline, 1 kg roşii cherry, 1-2 căpăţâni de usturoi, pătrunjel, boia afumată, sare, ardei iute, piper, parmezan
Mod de preparare:
Feliază vânăta pe lung, apoi stropeşte feliile cu ulei de măsline şi presară piper şi sare. Coace-le la cuptor 20 de minute, la 200 de grade Celsius. Întorce-le apoi pe partea cealaltă, adaugă pasta de la roşiile date prin răzătoare, roşiile tăiate cubuleţe, usturoiul, ardeiul iute tocat şi boiaua. Mai lasă la rumenit încă 10 minute. Se pot servi cu pătrunjel şi parmezan ras pe deasupra.
Încearcă și:
REŢETA ZILEI: Peşte la cuptor cu sos
REŢETA ZILEI: Supă aztecă (de post)
REŢETA ZILEI: Dovlecei a la grec
REŢETA ZILEI: Salată de primăvară cu pui