Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anglia e finalistă la Euro 2024!

Anglia e finalistă la Euro 2024!

de Redacția Jurnalul    |   

Anglia e finalistă la Euro 2024. Watkins, înlocuitorul lui Kane, a marcat în minutul 90

Update: Soarta cele de a doua finaliste a Campionatului European de fotbal din Germania părea că va fi decisă în prelungiri. Olanda și Anglia erau la egalitate, 1-1, după 90 de minute, când Watkins, înlocuitorul lui Harry Kane, a marcat din careu cu un șut în diagonală. Anglia va juca finala cu Spania.

Știre inițială

Olandezii au trecut peste perioada de tatonare, Simons șutând imparabil la vinclu după abia 7 minute de joc. Englezii au replicat, dominând în jumătatea adversă. În minutul 14, Saka a șutat pe poartă, iar mingea respinsă a ajuns la Kane, care de la 10 metri a șutat peste poartă.

O verificare VAR și analiza ulterioară a arbitrului principal au dus la dictarea unui penalty, pentru un fault în faza șutului lui Kane, care a și transformat lovitura de penalitate.

Phil Foden a intrat în scenă cu un șut pe poartă care l-a învins pe Verbruggen, dar a fost respinsă de pe linia de poartă de Dumfries.

Același Dumfries a trimis mingea în bara transversală, cu o lovitură de cap, după un corner de pe partea dreaptă a atacului olandez.

Foden a ieșit din nou la rampă, egalând scorul și la șuturi în bară, în minutul 32, când a trimis puternic în stâlpul drept al porții olandeze.

Echipa care se va impune la finalul acestui meci disputat la Dortmund va juca finala Euro 2024 cu Spania.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: EURO 2024 anglia olanda semifinal[
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri