Potrivit Cumvaplace.ro, o pregătiți în maximum 20 de minute, este foarte gustoasă și puteți adăuga exact acele legume care vă plac.
INGREDIENTE
-
300 g ton (de preferat în suc propriu)
-
250 g paste scurte
-
1 ceapă roșie mică
-
1⁄2 ardei gras galben (sau verde)
-
1⁄2 ardei gras roșu
-
1 măr mic
-
2 lingurițe de zeamă de lămâie
-
1 castravete mic
-
100 g porumb
-
sare
- Pentru sos
-
2 lingurițe de muștar
-
2 linguri de sos de soia
-
2 linguri de ketchup
-
2 linguri de iaurt (sau maioneză)
CUM SĂ FACEȚI
- Fierbeți pastele în apă cu sare. Le scurgeți și le puneți într-un castron.
- Între timp, tăiați cubulețe ceapa, ardeii, castravetele și mărul – pe care-l stropiți cu zeamă de lămâie. Puneți legumele într-un castron și adăugați porumbul.
- Pentru sos amestecați toate ingredientele. Îl turnați apoi peste paste și amestecați.
- Puneți legumele și la final adăugați tonul bine scurs.
REȚETĂ VIDEO
salata paste ton