Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal într-o sală de jocuri din Sectorul 6. 11 bărbați au fost reținuți

Scandal într-o sală de jocuri din Sectorul 6. 11 bărbați au fost reținuți

de Redacția Jurnalul    |   

Un scandal a izbucnit marți dimineața între două grupuri de bărbați într-o sală de jocuri din Sectorul 6 al Capitalei. Unul dintre ei a ajuns la spital. Polițiștii au reținut 11 bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani.

Potrivit Poliției Capitalei, marți în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Secției 25 au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că în incinta unei săli de jocuri din Sectorul 6 are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii au depistat la fața locului 18 persoane cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, care ar fi fost implicate în eveniment.

De asemenea, un echipaj SMURD a procedat la acordarea primelor îngrijiri medicale. Un bărbat de 32 de ani a fost transportat, ulterior, la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, în timp ce se aflau în incinta sălii de jocuri, între două grupuri, alcătuite din 11 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan.

Ulterior, disputa ar fi escaladat în exteriorul locației, context în care aceștia s-ar fi agresat fizic, reciproc, prin folosirea de obiecte contondente, tulburându-se, astfel, ordinea și liniștea publică.

De asemenea, în sarcina a doi bărbați, de 19 și 29 de ani, s-a reținut și săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe. Aceștia s-ar fi agresat fizic reciproc.

Toate persoanele implicate în eveniment au fost duse la sediul poliției pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat față de 11 bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați miercuri magistraților cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 25, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri