Jurnalul.ro Ştiri Locale Se circulă din nou fără restricții pe sectorul Coșava - Margina al DN68A!

Se circulă din nou fără restricții pe sectorul Coșava - Margina al DN68A!

de Redacția Jurnalul    |   

Au fost eliminate restricțiile de trafic pe DN 68A, în zona Coșava, după ce în ultima lună s-au făcut lucrări, a anunțat vineri dimineața ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

„Se circulă din nou fără restricții pe sectorul Coșava - Margina al DN68A! Ca urmare a deteriorărilor cauzate de traficul intens din zonă, DRDP Timișoara a intervenit, în perioada 25 iunie - 25 iulie, pentru repunerea acestui sector de drum în siguranță (zona Coșava). În lipsa reparațiilor exista riscul ca drumul să devină impracticabil”, a transmis Sorin Grindeanu.

Conform acestuia, lucrările s-au făcut 24 de ore din 24, de luni până vineri saptămânal, iar circulația a fost direcționată prin semafoare, mai puțin în weekend când s-a circulat pe ambele benzi.

Luni, DRDP Timișoara va interveni în regie proprie pentru trasarea marcaǰelor.

„Această operațiune nu poate fi realizată imediat după asfaltare deoarece este necesară o perioadă de timp pentru eliminarea substanțelor volatile din bitum. În zona respectivă DN68A preia intreaga circulație de pe A1 până în momentul în care secțiunea autostradă Margina-Holdea (secțiunea cu tuneluri) va fi finalizată (2026)”, spune ministrul Transporturilor.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Coșava - Margina DN68A
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri