Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Semnătura electronică – o soluție convenabilă pentru compania dumneavoastră

Semnătura electronică – o soluție convenabilă pentru compania dumneavoastră

În vremurile noastre, nimănui nu-i place să aștepte. Azi ne așteptăm ca totul să fie digitalizat, iar noi să avem acces rapid de pe telefon, tabletă sau iPad la tot felul de date. Dacă vi se pare că aveți nevoie de ceva care să îmbunătățească eficiența în firma dumneavoastră, luați în considerare semnătura electronică, cu ajutorul căreia a economisiți mult timp prețios. Care sunt principalele beneficii?

Securitate mai presus de orice

E-mailul sau poșta nu sunt canale atât de sigure pe cât ați crede pentru trimiterea de facturi și contracte. Securitatea sporită este un factor crucial, în special atunci când este vorba de documente confidențiale în cadrul companiei sau între partenerii de afaceri. Prin urmare, semnătura electronică este o soluție personalizată care îndeplinește cele mai stricte cerințe legate de securitate. Fiecare document și semnătură sunt securizate prin certificat digital, iar în cazul în care cineva a modificat documentul, acesta este considerat nevalid.

Monitorizarea fluxului de lucru

Lucrați mai eficient prin intermediul unei platforme online dedicate și finalizați tranzacțiile în câțiva pași simpli. Cu ajutorul semnăturii electronice veți ști întotdeauna cine a deschis, a semnat sau a aprobat un document. Mai mult, veți ști și cine nu vă permite să treceți la următorul pas. Această soluție este frecvent aleasă de antreprenorii pentru care fluxul eficient de documente este important, indiferent de locul în care se află celălalt partener.

Stocare centralizată a documentelor

Cu Infinite eSign Suite puteți să scăpați de teancul enervant de documente de pe birou sau să de căutările în dulapul cu dosare ori în diferite sisteme de pe computer. Veți avea acces la un sistem de stocare centralizată a documentelor, unde dumneavoastră și partenerii dumneavoastră de afaceri puteți găsi cu ușurință și în cel mai scurt timp orice fișier digital pe care îl doriți.

Se spune că timpul înseamnă bani! Investiți într-o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor și economisiți cea mai mare parte a timpului dumneavoastră.

Semnătura electronică – funcții principale

Infinite eSign Suite a fost concepută pentru a crește productivitatea companiei dumneavoastră, indiferent de sectorul în care activați. Semnătura electronică este perfectă pentru serviciile de relații cu clienții, vânzări, servicii de sănătate, servicii de curierat și multe altele. Puteți semna contracte de vânzare, facturi, documente de angajare etc. Care sunt principalele funcții ale suitei? Puteți adăuga comentarii scrise de mână și imagini la fiecare fișier, și aveți acces la biblioteca cu șabloane de documente de semnat. În plus, puteți gestiona și fișierele care așteaptă să fie semnate de către cealaltă parte.

Semnați orice document de la distanță, de pe laptop, telefon sau tabletă, fără probleme juridice. Sistemul funcționează în conformitate cu legea.

Colaborare eficientă

Într-un context dinamic, este esențial ca proiectele să avanseze. Creșteți colaborarea cu alte părți prin introducerea semnăturii electronice. Clienții vor primi fișiere într-o fracțiune de secundă și vor putea confirma rapid și sigur termenele tranzacției la distanță. Îmbunătățiți-vă procesele operaționale ale afacerii dvs. cu Infinite eSign Suite și alăturați-vă celor peste 600 000 de clienți mulțumiți. Suita poate fi complet integrată cu orice software API și adaptată la nevoile dumneavoastră de afaceri.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri