Jurnalul.ro Horoscop 4 Zodii își vor schimba viața în sezonul eclipselor, de acum până pe 16 octombrie 2024

4 Zodii își vor schimba viața în sezonul eclipselor, de acum până pe 16 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

În următoarele săptămâni, vom resimți efectele unei eclipse lunare parțiale în Pești și ale unei eclipse solare în Balanță.

Patru zodii vor simți efectele puternice ale celui de-al doilea sezon de eclipse din 2024, care include o eclipsă lunară parțială în Pești și o eclipsă solară inelară în Balanță. Deoarece energia eclipselor se simte cel mai intens cu două săptămâni înainte și după fiecare eclipsă, vom simți potența acestui sezon de acum până pe 16 octombrie 2024.

Pe 17 septembrie 2024, Luna Plină în Pești va fi o eclipsă lunară parțială care va accentua temele saturniene din ultimii ani, impactând puternic semnele mutabile. Deși aceasta este doar o introducere, ne va arăta multe despre munca pe care am depus-o și despre ceea ce mai este necesar pentru a prospera. Saturn și Luna ne vor testa fundația și etica muncii, iar neglijențele sau responsabilitățile evitate vor aduce provocări.

O altă eclipsă în Balanță va avea loc pe 2 octombrie 2024, afectând în special semnele cardinale și de aer. Energia acesteia este sinonimă cu iubirea de sine, puterea și transformările. Această energie va continua lecțiile din prima parte a anului și va fi mai intensă, deoarece Pluto este, de asemenea, în proces de schimbare a semnelor. În octombrie și noiembrie, ne vom concentra pe eliberare pentru a face loc noii energii care va începe anul viitor.

Patru zodii vor experimenta schimbări semnificative în timpul sezonului eclipselor, până pe 16 octombrie 2024:

1. Berbec
Ai trecut prin transformări majore pe parcursul anului, de când ciclul eclipselor în semnul tău și în Balanță a început mai devreme în acest an. Renunțarea la părți din cine erai și acceptarea noii versiuni a ta a fost provocatoare.

Acum, pe măsură ce ne apropiem de capitolele finale, vei avea un indiciu despre ce îți va aduce 2025 odată cu prima eclipsă lunară în semnul Peștilor. Temele se vor concentra pe cum să te centrezi după ce ai învățat despre dinamica ego-ului și a relațiilor când eclipsa a fost în semnul tău. Acum vei fi împins să ai grijă de tine, să îți asculți corpul și să încorporezi rutine care te pot ajuta să îți schimbi perspectiva și să aduci mai multă pozitivitate.

Această schimbare de mentalitate va fi deosebit de benefică odată ce Saturn va intra în semnul tău în mai 2025. În acest moment, descoperi rețetele necesare pentru a-ți continua impulsul și a aprecia lumina pe care o poți oferi altora, devenind mai altruist și mai compasiv.

2. Balanță
Prezența Nodului Sud în semnul tău poate fi resimțită ca o experiență singuratică, pe măsură ce ai asistat la schimbări în relațiile de prietenie și dinamica relațiilor tale. Dar Nodul Nord în Berbec te-a ajutat să îți amintești că, deși poți fi un prieten și un partener excelent, ești și o persoană puternică și curajoasă.

Ai fost împins să preiei controlul și să fii mai stăpân pe mediul tău cu Nodul Sud în semnul tău. A fost, de asemenea, o experiență iluminatoare în care ai descoperit cine din viața ta este cu adevărat acolo pentru tine și cine nu. Înveți acum să nu te mulțumești cu mai puțin, un sfat minunat, mai ales acum că nodurile intră într-un nou domeniu.

Odată cu eclipsa lunară în Pești, pe 17 septembrie, este momentul să te concentrezi pe ce trebuie să faci pentru a aduce mai multă vindecare și iubire de sine în viața ta. Până pe 2 octombrie, vei fi încrezător că ai uneltele necesare pentru a avansa și a progresa, dar trebuie să sapi mai adânc și să te apreciezi și valorizezi mai mult.

3. Fecioară
Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, eclipsa în Pești pe 17 septembrie va fi una dintre cele mai puternice energii din acest sezon al Fecioarei. Te simți mult mai aliniat și conectat cu tine însuți, mai ales cu Saturn opunându-ți semnul, făcându-te să vezi realitatea acelor relații la care ții.

Saturn dezvăluie adevărul, permițându-ți să îți vezi prietenii și partenerii, fie ei romantici sau de afaceri, așa cum sunt cu adevărat. Nu mai ești deziluzionat de relații. Ai o idee clară despre realitatea ta și despre uneltele esențiale pentru a crește și a crea o legătură semnificativă, în special una romantică ce poate deveni prosperă.

Saturn în Pești te lasă să te maturizezi și să apreciezi energia romantică care a intrat în viața ta de când Jupiter a intrat în Pești acum câțiva ani. Eclipsa în Pești poate părea atât un sfârșit, cât și un început. Ea marchează sfârșitul unui ciclu relațional care nu a funcționat. 

4. Pești
Eclipsa lunară va avea loc în semnul tău pe 17 septembrie, ceea ce face ca acesta să fie un tranzit de tip Saturn chiar mai puternic în semnul tău. Saturn și Luna vor împărți lumina reflectoarelor, făcând acest moment prielnic pentru a lăsa trecutul în urmă și a primi noi energii. Vei explora teritorii noi și vei înțelege noi componente ale tale. Tranzitul cere măiestrie, disciplină și stabilirea unei noi direcții.

Cu metamorfoza prin care treci acum, devine evident (și ceilalți observă) cât de mult ai evoluat și cum ai acceptat noi provocări care ți-au permis să crești și să te simți mult mai puternic.

În timp ce Nodurile sunt încă în Berbec și Balanță, înveți mai multe despre valoarea ta și despre energiile pe care ești dispus să le accepți. Totuși, atunci când Nodul Nord se va muta în semnul tău, vei vedea cum independența ta te poate duce la noi culmi și cum îți poți transforma visele în realitate – atâta timp cât ai încredere în tine însuți.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri