Jurnalul.ro Ştiri Politică Simion, înaintea consultărilor de la Victoria: „Ciolacu își dă prea mare importanță pentru ceea ce este, un mincinos!”

Simion, înaintea consultărilor de la Victoria: „Ciolacu își dă prea mare importanță pentru ceea ce este, un mincinos!”

de Redacția Jurnalul    |   

 „Mi se pare că Marcel Ciolacu își dă prea mare importanță pentru ceea ce este, un mincinos”, spune liderul AUR, George Simion, înaintea consultărilor de la Palatul Victoria pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale.

„Mi se pare că dl. Ciolacu își dă prea mare importanță pentru ceea ce este - un mincinos”, spune George Simion.

El afirmă că AUR „nu cere nimic, decât indivizi ca Marcel Ciolacu și Rareș Bogdan să nu mai mintă”.

„Rareș Bogdan a venit cu această variantă a comasatelor ca să nu mai fie impozitate pensiile. Acvum vrea neapărat să saolveze școlile. Vă imaginați cum salvează Rareș Bogdan școlile, nu există decât un singur buuletin de bnumărat, nu cibnci, ca la alegerile comasate, ilegale. E un proces electoral viciat cap-coadă. Domnii liberali fac blat cu PSD, ei, care au ținut trena?... Pentru AUR era oportun ca alegerile să aibă loc la termen în acest an. Dar ce să fac dacă premierul e mincinos și partenerii lăuii sunt și mai min cinoși”, încheie Simion.

Guvernul a început consultările cu partidele politice pe tema calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an, după ce PSD și PNL nu au convenit asupra acestui subiect.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: George Simion Marcel Ciolacu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri