Jurnalul.ro Ştiri Politică Simion: Candidez pentru a scăpa țara de batjocură, de învrăjbirea între categoriile sociale

Simion: Candidez pentru a scăpa țara de batjocură, de învrăjbirea între categoriile sociale

de Redacția Jurnalul    |   

„Candidez, chiar dacă sunt cel mai tânăr președinte de partid, pentru a scăpa țara de batjocură, de învrăjbirea între categoriile sociale”, afirmă liderul AUR, George Simion.

„Și-au bătut joc de întregi categorii sociale pentru ca pompierul să nu mai fie pompier, militarul să nu mai fie militar, polițistul să nu mai fie polițist. I-au gonit pe toți mai repede la pensie, i-au transformat în speciali și acum îi batjocoresc cu 2000 sau 3000 de lei la pensie. Asta este România normală a lui Iohannis. Candidez, chiar dacă sunt cel mai tânăr președinte de partid, pentru a scăpa țara de batjocură, de învrăjbirea între categoriile sociale. Nu, militarii nu sunt speciali! Poate Ciucă, cel care era eroul de la Nassiriya, să fie special. Poate revoluționarul de carton, Marcel Ciolacu, să fie special”, spune George Simion.

El afirmă că militarii, pompierii, polițiștii, siderurgiștii, ceferiștii, minerii, persoanele cu dizabilități și fiecare categorie socială din țara asta, de la profesori până la măturători, merită respectul tuturor.

„Din păcate, respectul lor se transformă în câteva pomeni electorale aruncate în campania electorală. Avem nevoie de o țară a românilor, pentru că România este bogată, iar populația este sărăcită. Avem nevoie ca populația să nu mai stea după o ciosvîrtă aruncată în luna de campanie. Fiți alături de noi și fac un apel la toți militarii țării și la toate forțele de ordine: Nu îi mai slujiți! Amințiți-vă de jurământul dat pentru țară, pentru popor, pentru România, nu pentru Ciolacu și Ciucă, slugile lui Klaus Werner Iohannis”, încheie Simion.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: simion pensii tara batjocura
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri