Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, după victoria de la Hong Kong: Cuvintele nu pot descrie sentimentul

Simona Halep, după victoria de la Hong Kong: Cuvintele nu pot descrie sentimentul

de Redacția Jurnalul    |   

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a transmis că sentimentul pe care îl are după meciul câștigat, miercuri, în turneul WTA 125 de la Hong Kong, nu poate fi descris în cuvinte.

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi pe teren şi a juca - şi câştigarea primului meu meci după o perioadă aşa de lungă - în sportul pe care îl iubesc. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinerea şi iubirea arătată, înseamnă totul pentru mine'', a scris Halep pe contul său de Instagram.

Halep nu mai obţinuse o victorie în tenisul profesionist din iulie 2022, când trecea de rusoaica Anastasia Potapova cu 6-4, 3-6, 6-3, în primul tur la Cincinnati.

Simona Halep a revenit cu o victorie în circuitul profesionist feminin, 6-2, 4-6, 6-4 cu australianca Arina Rodionova, miercuri, în prima rundă a turneului WTA 125 de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, pentru care a primit un wild card.

Fostul lider mondial a obţinut o victorie muncită, după două ore şi 8 minute de joc.

Acesta a fost primul duel dintre Halep (33 ani), aflată în prezent pe locul 1.130 în lume, şi Rodionova (34 ani, 114 WTA).

Halep nu mai jucase din mai, când era nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

Simona Halep, fostă dublă campioană de Mare Şlem (Roland Garros şi Wimbledon), a fost fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Iniţial revenirea Simonei Halep în circuitul profesionist după accidentarea din mai trebuia să se producă la turneul WTA 250 de la Hong Kong (28 octombrie-3 noiembrie), pentru care a primit, de asemenea, un wild card.

Halep şi-a asigurat un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA, urmând să joace în optimi cu rusoaica Ana Blinkova (26 ani, 78 WTA), campioana din 2023 de la Transylania Open.
AGERPRES 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri