Jurnalul.ro Sport eXtrasport Suporter recalcitrant, calmat cu spray-ul lacrimogen și amendat cu 3.000 de lei pentru că a aruncat cu pahare de carton pe teren la meciul Rapid-CFR Cluj

Suporter recalcitrant, calmat cu spray-ul lacrimogen și amendat cu 3.000 de lei pentru că a aruncat cu pahare de carton pe teren la meciul Rapid-CFR Cluj

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că a aruncat cu pahare de carton pe teren la meciul Rapid-CFR Cluj. Pentru că a devenit recalcitrant, iar în sprijinul său au venit alți doi doi bărbați, jandarmii au folosit pulverizatorul de mână cu substanță iritant-lacrimogenă.

„Precizare meci de fotbal FC Rapid București - CFR Cluj. Pe timpul primei reprize, un spectator dispus în Tribuna a II-a a aruncat cu pahare din carton pe suprafața de joc. Acesta a fost reperat de către personalul de securitate al societății specializate de pază și protecție și prezentat jandarmilor, pentru aplicarea măsurilor legale care se impun. Persoana în cauză s-a opus procedurii de stabilire a identității, a devenit recalcitrantă, iar în sprijinul său au venit alți doi bărbați, care au împiedicat forțele de ordine să aplice măsurile impuse de cadrul legal în vigoare, conform atribuțiilor de serviciu. Pentru a preveni degenerarea situației și pentru a nu fi periclitată siguranța celorlalți spectatori, jandarmii au folosit pulverizatorul de mână cu substanță iritant-lacrimogenă”, transmite Jandarmeria București.

Potrivit sursei citate, persoana care a aruncat obiectele pe suprafața de joc a primit trei 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3000 de lei și interdicția de a mai participa la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an, iar cele două persoane care au împiedicat forțele de ordine să își exercite atribuțiile de serviciu au primit două sancțiuni contravenționale, în valoare de 6000 de lei fiecare.

„În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare”, se menționează în finalul comunicatului.

Rapid a remizat sâmbătă noaptea, scor 2-2, în Giuleşti, cu CFR Cluj, în derby-ul etapei a 2-a din Superligă.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri