Jurnalul.ro Ştiri Observator Tarom menține suspendarea zborurilor către Tel Aviv, Amman și Beirut până în 16 august

Tarom menține suspendarea zborurilor către Tel Aviv, Amman și Beirut până în 16 august

de Redacția Jurnalul    |   

Compania Tarom a anunțat luni că menține suspendarea pentru zborurile către și dinspre Tel Aviv, Amman și Beirut până în 16 august 2024, inclusiv.

Tarom anunță că a suspendat temporar zborurile către aceste destinații în urma alertelor de călătorie emise de către autorități, a evoluțiilor recente din zona Orientului Mijlociu și a deteriorării
contextului de securitate din regiune.

„Compania urmărește evoluția situației și informările autorităților și va reveni cu informații actualizate referitoare la zboruri”, se arată într-un comunicat al companiei.

Tarom recomandă pasagerilor să urmărească comunicările oficiale pentru cele mai recente actualizări și să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară. De asemenea, pasagerii au opțiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion.

„Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziționate de pe site-ul TAROM sau prin intermediul unei agenții TAROM, avem rugămintea să contactați centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: contact@tarom.rorezervari@tarom.ro. Modificările se pot face nu mai târziu de 1 an de la data emiterii biletului dvs de călătorie”, transmite compania.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tarom zboruri tel aviv beirut
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri