Jurnalul.ro Ştiri Externe Temutul lider al bandei Los Killers, arestat în SUA

Temutul lider al bandei Los Killers, arestat în SUA

de Redacția Jurnalul    |   

Un cunoscut lider de bandă din Peru a fost arestat în SUA. El a mai fost prins de autoritățile americane în luna mai. Atunci, autoritățile nu au realizat că este vorba despre un cunoscut infractor și l-au eliberat.

Gianfranco Torres-Navarro, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat în statul New York, după ce a intrat ilegal în țară pe la granița Texas-Mexic, se arată într-un comunicat al Agenției de imigrare și control vamal (ICE). El a fost dus într-un centru federal de detenție

ICE a explicat la solicitarea BBC că Torres-Navarro a fost arestat pentru prima dată pe 16 mai, după ce a intrat ilegal în SUA. Atunci, lui i s-a spus că trebuie să urmeze procedurile de imigrare. Aproximativ două luni mai târziu, autoritățile au fost înștiințate că el este căutat în Peru. A fost organizată o operațiune care a dus la arestarea bărbatului în orașul Endicott.

Gianfranco Torres-Navarro este liderul bandei Los Killers și se află pe lista de persoane urmărite din Peru. Se pare că a fugit din Peru deoarece a ucis un polițist pensionat. De asemenea, este suspectat că a făcut zeci de alte crime.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri