Jurnalul.ro Cultură Film Tom Hanks: "Hollywood-ul este plin de prădători sexuali"

Tom Hanks: "Hollywood-ul este plin de prădători sexuali"

Potrivit actorului Tom Hanks, modul de a pune capăt unor cazuri precum cel al producătorului Harvey Weinstein, acuzat de numeroase cazuri de hărţuire sexuală inclusiv de violuri, este stabilirea unor reguli stricte de comportament, relatează duminică ziarul spaniol La Vanguardia. 

Tom Hanks este unul dintre actorii cunoscuţi pentru francheţea şi pentru părerile deschise. Până acum, el nu se pronunţase asupra unor teme stringente care vizează Hollywoodul. 

Însă cazurile de hărţuire sexuală lansate împotriva lui Weinstein şi dezvăluite de ziarul The New York Times, cu mărturii ale unor actriţe celebre precum Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow care au asigurat că au fost victime ale producătorului, l-au îndemnat să ia atitudine. 

Într-un interviu acordat publicaţiei The Hollywood Reporter, actorul a subliniat că industria cinematografiei americane este plină de aspecte pozitive: "Să faci un film trebuie să fie o experienţă favorabilă", a spus el. 

"Te poţi îndrăgosti de cineva, te poţi distra pe platou... are multe lucuri bune". El a trecut apoi la aspectele negative. 

"Într-un film se pot întâmpla şi lucruri rele: există oameni care intră în această industrie deoarece puterea excită", a recunoscut Tom Hanks. "Există prădători peste tot". 

Potrivit protagonistului din Forrest Gump, modul de a pune capăt acestor cazuri, precum cele în care sunt vizaţi Weinstein sau Kevin Spacey, este de a stabili reguli stricte de comportament. 

"Dacă nu le respecţi, atunci nu poţi să lucrezi aici. Ceea ce nu poate fi rău", a încheiat reputatul actor.AGERPRES/

Subiecte în articol: tom hanks
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri