Jurnalul.ro Horoscop Transformare radicală pentru 3 zodii pe 18 octombrie 2024

Transformare radicală pentru 3 zodii pe 18 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Pe 18 octombrie 2024, trei zodii realizează că au nevoie de o transformare. Mulți dintre noi vom recunoaște că este timpul pentru o schimbare majoră în viețile noastre.

Pe 18 octombrie, toate aceste semne primesc un impuls. Nu mai vedem transformarea pe care trebuie să o parcurgem ca fiind înfricoșătoare sau periculoasă. De fapt, vineri vom îmbrățișa necunoscutul pentru a încerca ceva nou și valoros.

Transformarea urmează pentru aceste trei zodii pe 18 octombrie 2024:

1. Berbec

Îți vei petrece ziua „în luptă”. Vei lupta pentru ceea ce crezi că este corect, iar tu, fiind TU, Berbec, vei câștiga. Ce este o zi fără o mică bătălie, nu-i așa? Aceasta este cartea ta de vizită.

Ceea ce știi este că nimic nu te va împiedica în ceea ce privește transformarea personală la care ai lucrat. Nu vei accepta înfrângerea; te vei ridica pentru tine și te vei bucura de victoria pentru care ai muncit enorm.

2. Săgetător

Ai putea fi tentat să te retragi în timpul acestui tranzit Saturn-Lună, dar nu se poate. Vei simți resentimente față de această stare și o vei nega. Începând cu 18 octombrie, ai parte de o transformare personală; știi ce trebuie reparat și te ocupi de asta.

Ca Săgetător, te simți motivat, este pur și simplu parte din ceea ce vine cu semnul tău zodiacal, așa că atunci când un tranzit care se bazează pe o aliniere Saturn-Lună, îl recunoști și îl lași să treacă pe lângă tine. Ești mai puternic decât acest tranzit și o știi.

Este octombrie, iar tu nu mai glumești; vezi cum se apropie sfârșitul anului (și ziua ta de naștere, de asemenea) și vrei mai mult de la viața ta decât ai acum. 

3. Pești

Ultimul lucru de care ai nevoie în timpul aliniamentului Saturn-Lună este ocazia de a cădea din nou în depresie, deoarece ai făcut progrese mari pentru a ajunge unde ești. 

Vrei să creezi o lume complet nouă printr-o transformare personală care să rămână și să devină ceva cu care te poți identifica de-a lungul timpului. Vrei doar măreție, iar în această zi, primești șansa de a renunța la acea măreție, ceea ce nu face parte din plan.

Așadar, te vei ridica, vei nega puterea acestui tranzit Saturn-Lună în viața ta și vei menține concentrarea asupra schimbării. Vrei ceea ce este mai bun și nu vei fi tentat să eșuezi, așa că nu ar trebui să o faci. Aceasta depinde de tine, iar tu poți avea încredere în tine. Știi ce este corect.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri