Jurnalul.ro Ştiri Externe Tentativa de asasinat asupra lui Trump. Suspectul a scris un bilet prin care își anunța intenția

Tentativa de asasinat asupra lui Trump. Suspectul a scris un bilet prin care își anunța intenția

de Redacția Jurnalul    |   

Suspectul din aparenta tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump a scris un bilet prin care își anunța intenția de a-l omorî pe fostul președinte. Anunțul a fost făcut de procurori. De asemenea, suspectul avea o listă cu locurile în care urma să se afle Trump.

Suspectul „a scris o notă spunând că intenționează să-l omoare pe fostul președinte”, au anunțat procurorii americani, potrivit Sky News.

Departamentul de Justiție al SUA a anunțat că biletul care începea cu adresarea „Lume dragă”, a fost scris cu luni înainte de incidentul de lângă terenul de golf West Palm Beach din Florida.

Biletul a fost pus într-o cutie care a fost lăsată la domiciliul unei persoane neidentificate. Aceasta a contactat autoritățile federale după arestarea suspectului.

Anchetatorii au mai găsit o listă scrisă de mână cu datele și locurile în care urma să fie candidatul republican la președinție.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: trump suspect asasinat bilet
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri