Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose, despre PNL: După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici

Tudose, despre PNL: După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici

de Redacția Jurnalul    |   

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose spune că nu este optimist în privința relației de încredere cu PNL, dar nu crede că se rupe coaliția de guvernare. „După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici. Viitorul cel mai bine se va vedea după alegerile generale”, afirmă el despre liberali

„O să vedem mâine, că de asta avem coaliție. Punctul de vedere inițial al PSD a fost ca ele să fie la termen, sfârșit de noiembrie și turul doi în decembriue. Atunci PNL a venit cu propunerea să fie în septembrie. Acum PNL a constatat că e cald, nu știu cred că mâine o ne spună și cum e vremea în noiembrie-octombtrie, dacă plouă, dacă e frig, dacă e zăpadă... O să vedem”, spune Mihai Tudose

Întrebat dacă mai există o relațiue de încredere cu PNL, el afirmă: „Eu cred că și în coaliția de mâine va trebui să aibă ca scop problemele guvernasmentale. Din punct de vedere al deciziilor politice comune, comportamentul din ultimul timp nu mă face foarte optimist în ceea ce privește relația de încredere”

„Când nu ai două vorbe la un loc pe diverse subiecte, iar anul ăsta au fost multe, de ce să nu ne certăm? Asta e voiața, face fiecare ce vrea, cum vrea.... Eu cred viitorul cel mai bine se va vedea după alegerile generale din decembrie și atunci vedem ce spune poporul. Eu nu cred că se rupe guvernarea acum, în ultimele luni. Nu o să se rupă acum sau sper să nu se rupă, pentru că vorbim de guvernare. Relația politică e altceva. După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici. Sunt foarte puternici, foarte bine”, adaugă Tudose.

El s-a arătat deranjat când a fost întrebat când își stabilește PSD candidatul la alegerile prezidențiale.

„Vă interesează cine candidează la PSD? O să stabilim la PSD. O să vă anunțăm când stabilim. Iar aveti dvs grija când stabilim noi candidatul? Da, poate era bine să-l avem acum doi ani, dar de ce e bine pentru democrație...”, încheie Tudose.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tudose alegeri locale PNL
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri