Jurnalul.ro Ştiri Locale ULTIMA ORĂ Poliția i-a găsit pe cei doi copii din Iași care au fugit dintr-un centru pentru minori

ULTIMA ORĂ Poliția i-a găsit pe cei doi copii din Iași care au fugit dintr-un centru pentru minori

UPDAE: În această dimineață, poliția i-a găsit pe cei doi copii care au plecat dintr-un centru pentru minori sambată și nu au mai revenit.

Știre inițială: Poliţiştii ieşeni caută doi copii care au plecat dintr-un centru pentru minori din municipiul Iași și nu au mai revenit.

Potrivit Poliției, sâmbătă, poliţiştii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în dimineața aceleași zile, Haralambie Andrei Daniel, de 11 ani și Mălăuță Andrei Dumitru, de 9 ani, au plecat de la centrul din Iași.

Semnalmentele lui Haralambie Andrei Daniel: înălţime 1,45m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă de culoare albastră, pantaloni de trening de culoare neagră și adidași de culoare neagră cu roșu.

Semnalmentele minorului Mălăuță Andrei Dumitru: înălţime 1,45m, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă scurtă de culoare gri, pantaloni negri și era încălțat cu adidași de culoare albă cu negru, scrie Mediafax

Persoanele care deţin informaţii care pot contribui la găsirea copiilor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri