Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un nou tehnician la Universitatea Craiova

Un nou tehnician la Universitatea Craiova

Echipa de fotbal Universitatea Craiova are un nou antrenor, în persoana grecului Marinos Ouzounidis, în vârstă de 52 de ani.

''Sperăm într-o colaborare cât mai lungă şi cu cât mai multe efecte pozitive, să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem. Este un nume de referinţă al fotbalului elen, un fost fotbalist. A avut şi o carieră de fotbalist deosebită, în special la Panathinaikos, urmată de o carieră de antrenor destul de fructuoasă. A fost antrenor la Panathinaikos, la Xanthi, în Cipru la APOEL Nicosia, cu care a câştigat campionatul. Îi doresc să ne readucă zâmbetul şi speranţa că putem să ne îndeplinim acel obiectiv maximal, de a câştiga campionatul'', a spus preşedintele clubului, Sorin Cârţu.

În următoarele zile vor mai fi realizate câteva transferuri.

Tehnicianul gresc este cel de-al patrulea anternor al echipei din Bănie din acest sezon. Mai întâi a fost italianul Cristiano Bergodi, care a demisionat după primele zece etape, finalizate cu 8 victorii și 2 eşecuri). A urmat Corneliu Papură, care şi-a reziliat contractul pe 30 ianuarie, încheind cu 2 victorii, 7 egaluri şi un eşec. În ultimele două etape, echipa a fost pregătită de antrenorul interima Dragoş Bon, care a obţinut victorii cu Poli Iaşi şi Dinamo.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri