Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Minor reţinut de poliţişti după ce a condus băut şi fără permis o maşină neînmatriculată

Vaslui: Minor reţinut de poliţişti după ce a condus băut şi fără permis o maşină neînmatriculată

Un minor în vârstă de 17 ani din comuna vasluiană Tăcuta a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins şofând, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, o maşină pe care şi-a cumpărat-o, dar nu a putut-o înmatricula, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

"Poliţiştii Postului de Poliţie Tăcuta l-au identificat în trafic pe tânăr şi l-au oprit pentru verificări, constatând că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, maşina condusă avea numere diferite de înmatriculare faţă-spate. Testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a indicat o valoare de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Poliţiştii au întocmit pe numele tânărului dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare. Tânărul urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri