Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetă de cinema, găsită moartă în casa sa din Nashville

Vedetă de cinema, găsită moartă în casa sa din Nashville

Actrița care a interpretat-o pe Big Mama Thornton în filmul din acest an despre Elvis Presley a fost găsită moartă într-un dormitor din locuința sa, potrivit Sky News.

Cântăreața și actrița Shonka Dukureh, care a jucat rolul cântăreței de blues Big Mama Thornton în filmul Elvis, a fost găsită moartă în locuința sa din Nashville, Tennessee.

Femeia în vârstă de 44 de ani a fost găsită fără suflare de către unul dintre cei doi copii mici ai săi cu care locuia într-un apartament, a anunțat Departamentul de Poliție Metropolitană din Nashville într-un comunicat.

Nu există suspiciuni de crimă și urmează să se efectueze o autopsie pentru a se stabili cauza morții, a adăugat poliția.

Primarul orașului Nashville, John Cooper, a transmis pe Twitter condoleanțe familiei lui Dukureh, precizând că aceasta absolvise Universitatea Fisk din orașul pe care îl numea acasă de mulți ani.

Dukureh a jucat alături de Austin Butler în rolul lui Elvis Presley și Tom Hanks în rolul colonelului Tom Parker în filmul din 2022.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri